Elfixaren i Ale AB

Västra Götalands län

Information

556610-6356 är organisationsnummer för bolaget Elfixaren i Ale AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elfixaren i Ale AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ale som är den kommunen som Elfixaren i Ale AB finns i.

Elfixaren i Ale AB har varit registrerat sedan 2001-05-04 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elfixaren i Ale AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-01.

Elfixaren i Ale AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ale som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elfixaren i Ale AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Elfixaren i Ale AB så kan ni göra det på telefon genom 0303-748236 eller genom brev på följande adress:
Hansv. 6, 446 33, Älvängen

Bolaget skall bedriva elektriska installationer, försäljning av elmaterial samt värdepappershandel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elfixaren i Ale AB och det är Rollof, Magnus Ingemar som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Konradsson, Thore Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Rollof, Maria Therése som är född 1974 och har titeln Suppleant, Stensrud, Lena Margareta som är född 1978 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Lars Ragnar som är född 1952 och har titeln Revisor,